Iratmegsemmisítés

Önnek is gondot okoz a bizalmas iratok, dokumentációk adatvédelmi szabályoknak megfelelő kezelése?

Eltűnődött néha azon, hogyan szabadulhatna meg biztonságosan a már régen elévült könyvelési anyagoktól?

Minden cégben rengeteg irat keletkezik, ezek egy része ráadásul olyan információkat tartalmaz, amit nem szeretnénk, ha illetéktelen kezekbe kerülne. Az elévült könyvelési anyagok sokszor egész polcokat borítanak be, a régi bankszámlakivonatot pedig nem szeretnénk illetéktelen kezekben látni.

A jelentkező és felvételiztetett alkalmazottak személyi anyaga, önéletrajza még jogszabály szerint sem őrizhető meg. Ha a cégvezető vagy a HR-es nem gondoskodik ezek megfelelő kezeléséről, és véletlenül kikerülnek az irodából, a cég akár kéretlenül is a hírekbe kerülhet. Ki szeretne azzal a Híradóba kerülni, hogy a jelentkezők személyes anyagát ország-világ szeme láttára fújta a szél?

Egy céges előadás, heti értekezlet anyaga ha a konkurens céghez kerül, akár tönkreteheti a következő hetek vagy hónapok terveit, és bevétel meg profit helyett azt nézhetjük, ahogy a konkurencia valami rejtélyes okból beelőz bennünket.

Nem segít az irodai iratmegsemmisítő?

Az irodai iratmegsemmisítők csak látszatmegoldást adnak erre a problémára.

Általában csak kis mennyiségű papír kezelésére alkalmasak, hamar túlmelegszenek, nagyon gyakran kell az összedarált papírt cserélni. Így az alkalmazottak elvesztik a motivációjukat, hogy használják őket, és egyszerűen a kukába dobják a bizalmas papírokat.

Arról nem beszélve, hogy az iratmegsemmisítés biztonsági fokozata egy irodai készüléknél sokszor nem elegendő arra, hogy bizalmasabb céges iratokat kezeljünk vele. Ez magyarul szólva azt jelenti, hogy egy nagyobb darabokra összevágott papírcsíkból még akár a konkurencia, akár ránk leselkedő szélhámosok könnyen összerakhatják a dokumentum tartalmát, megszerezhetik a bizalmas adatainkat.

A megoldás: szakszerű iratmegsemmisítés

A szakszerű, megfelelő biztonsági fokozaton végzett iratmegsemmisítés több problémára ad megoldást:

  • Az iratokat zárt rendszerben, saját tulajdonú teherautóval kezeljük, így azok a szállítás során nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.
  • Az iratmegsemmisítést din 3 biztonsági fokozaton végezzük, ami a bizalmas céges iratok, könyvelési anyagok megsemmisítésére tökéletesen megfelelő. Nem kell többet attól tartania, hogy az adatok illetéktelen kezekbe kerülnek.
  • Igény esetén további elemekkel is növelhető az iratmegsemmisítés biztonsága, mint pl. kamerás felvétel, a szállítmány személyes vagy vagyonőri kísérete.
  • Az iratok megsemmisítéséről az adatvédelmi, titoktartási és környezetvédelmi jogszabályok figyelembevételével gondoskodunk.
  • Az iratokat kezelő munkatársaink minden esetben titoktartási kötelezettséget vállalnak.
  • A munkafolyamatról minden esetben megsemmisítési jegyzőkönyv készül. Igény szerint a teljes folyamat Ön vagy megbízottja által személyesen is megtekinthető.
  • A megsemmisített iratanyag újrahasznosításra kerül, kímélve ezzel környezetünket.
  • Az újrahasznosításról és a megsemmisítésről igazolást készítünk.

Hívjon most, és kezelje biztonsággal bizalmas iratait!

Telefonszám: 06-70-329–9220